Bestel direct uw rouwbloemen

Voor de verzorging van bloemstukken werken wij samen met Sky-Flowers. Zij bezorgen de rouwbloemen direct op de uitvaartlocatie

Bekijk het hele aanbod

Contact gegevens
Sky-Flowers B.V.
Turfstekerstraat 12b
1431 GE Aalsmeer

Email info@rouwbloemen.direct
Telefoonnummer +31 297 22 82 02 / +31 6 15 22 15 95

Een grafstuk bestellen via het internet: een goede optie

Sky-Flowers | 24 uur bereikbaar via 0297 228 202
Een grafstuk bestellen is een emotioneel moment, waarbij alle verschillende mogelijkheden en opties al snel te veel worden. U bent van slag omdat een dierbare u ontvallen is, maar tegelijkertijd wilt u aandacht besteden aan uw deelneming, omdat u wel een waardig afscheid voor deze persoon wilt regelen. Dan is een grafstuk bestellen een goede keuze, maar hoe kunt u dit écht makkelijk maken?

Door te kiezen voor Rouwbloemen.direct. Wij hebben namelijk de ervaring met het maken van grafstukken en begrijpen dat u meer aan uw hoofd heeft in deze lastige periode.

U wilt een mooi grafstuk bestellen, u heeft een bepaald idee van wat u wilt en het budget is duidelijk? Meer hebben wij niet nodig om aan de slag te gaan. En we kunnen de grafstukken zelfs met spoed op de gewenste locatie bezorgen door heel Nederland.

Wat moet ik weten over grafstukken voordat ik aan de slag ga?

Er zijn veel symbolische betekenissen bij de kleuren en bloemen die u kunt kiezen. Moet u zich daar nu nog in verdiepen? Nee, dat hoeft niet. U kunt gewoon aangeven wat u wilt en welke emotie het grafstuk op moet roepen.

Diep verdriet, of juist een krachtigere boodschap omdat de overledene altijd sterk in het leven gestaan heeft, ook tijdens het ziekbed? Of juist veel kleur om het leven te vieren van de persoon die u zojuist ontvallen is?


Symboliek, diepere betekenissen en een verhaal achter de keuze, dit alles is een prachtig gebaar richting de overledene. Maar wij begrijpen als geen ander dat u er niet op zit te wachten om dit nu te bestuderen. Neemt u contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat de boodschap naar voren komt die u persoonlijk uit wilt dragen.

Zonder dat u hiervoor heel het internet af moet struinen op zoek naar antwoorden.Bekijk onze presentatie video

Kan ik een standaardgrafstuk bestellen bij Rouwbloemen.direct?

Op onze website vindt u overal de mogelijkheid om zelf te ontwerpen en inbreng mee te geven bij het maken van een grafstuk. Maar laten we duidelijk zijn: dit is geen verplichting. U kunt ook gewoon naar de webshop gaan om daar een standaardgrafstuk uit te zoeken, waar u het beste gevoel bij heeft.

Deze kúnt u aan laten passen. Maar is het grafstuk prima zoals die getoond is op de website? Dan kunt u deze direct bestellen en de locatie aangeven waar het grafstuk bezorgd moet worden.


Bekijk het hele aanbod

Hoe persoonlijk kan ik een grafstuk maken?

Wij houden van speciale eisen, omdat we daarbij meer te weten komen over de persoon die overleden is en zo meer kunnen maken van het grafstuk dat u bestelt. U kunt denken aan speciale symboliek, maar ook het verwerken van speciale materialen in een grafstuk is geen uitzondering voor ons.

Moet er hout in verwerkt worden, omdat de overledene heel het leven met hout werkte? Of veel verschillende kleuren voor een overleden schilder? Vertel ons wat u wilt en wij gaan aan de tekentafel zitten om een ontwerp te maken dat helemaal past bij de persoon die overleden is.

Dit is mogelijk omdat wij alleen werken met de beste materialen. Daarnaast hebben we ervaren bloembinders die een uitdaging altijd leuk vinden en die graag met u meedenken. Op die manier hebben we door de jaren heen veel spectaculaire grafstukken mogen maken die altijd bijzonder goed ontvangen zijn.

Rouwbloemen.direct omdat afscheid nemen maar één keer kan!

Wij verzorgen en bezorgen met liefde en passie uw rouwbloemen, grafstukken, afscheidsbloemen en troostboeketten. Van rozenblaadjes tot volledige kistbedekking, wij verzorgen het voor u en komen het op het gewenste tijdstip en opgegeven adres bij u bezorgen. Vandaag besteld is morgen in huis.

Heeft u niet gevonden wat u zocht in de webshop? Ons team staat voor u klaar om u persoonlijk te begeleiden en met u mee te denken voor een passende creatie. Heeft u speciale wensen? Wij maken het. Ook voor rouwlinten is alles mogelijk. Wij hebben vele kleuren op voorraad en de mogelijkheid in meerdere kleuren en lettertypen te printen


Bezoek Rouwbloemen.direct

Over Uitvaart Compleet

Kiest u voor Uitvaart Compleet dan krijgt u een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en de nabestaanden staan bij Uitvaart Compleet hoog in het vaandel. Ons team van uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Stuur ons een bericht
Bel ons: 088 880 1200


Meer over Uitvaart Compleet

Stuur ons een bericht

Graag helpen wij u met alles wat nu op u afkomt.